Videoprohlídka plná zlata, krásných žen a luxusu. Podívejme se dnes na tak trochu jinou videoprohlídku, kde luxusní rezidence překvapivě není hlavním tématem.

Na první pohled se bude zdát, že se jedná o další promo na luxusní rezidenci. Pěkně zpracované, ale ne neobyčejné. Hned druhý záběr ale dá tušit, že tohle bude trochu něco jiného.

Přemýšlím, co k tomu napsat, ale tady se nacházíme přesně v té situaci, kde obraz vydá za tisíce slov. A zvuk. Snažte se (a nebude to lehké) vnímat kromě obrazu i použitou hudbu. Neobvyklá, že? Ale ve spojení se záběry vytvoří dokonalou kombinaci.

Zajímavostí této videoprohlídky je vlastně to, že o samotným dům jde až ve druhé řadě a prim hraje příběh plný rozkoše a luxusu. Jen tak mimochodem na pozadí tohoto domu. Ale vlastně by se to celé mohlo odehrávat i kdekoliv jinde.

Měla by takto videoprohlídka vypadat? Za mě určitě super krok. Je to neokoukané, je to netradiční, působí to výjimečně. Není to klasická videoprohlídka, je to spíše luxusní reklama. A to si tento dům zaslouží. Posuďte sami.